Nasza restauracja to doskonałe miejsce na:
- rodzinny obiad lub przyjęcie okolicznościowe
- romantyczną kolację
- biznesowy lunch lub spotkanie firmowe
- szkolenie
Każde z dań przygotowywanych w naszej restauracji to mistrzowska kompozycja smaków i aromatów. Szef naszej kuchni osobiście dba o najwyższą jakość i świeżość składników.
Dysponujemy dużym lokalem idealnym na wszelkie imprezy okolicznościowe takie jak: wesela, komunie Święte, stypy, 18-nastki, rocznice ślubu, szkolenia i konferencje.
Catering
Skomponuj swoje menu i zamów catering w ZAZ Przyjezierze.Z myślą o zróżnicowanych oczekiwaniach i potrzebach naszych Klientów przygotowaliśmy szeroką ofertę cateringową zarówno dla firm, jak i dla klientów indywidualnych. Zapewniamy catering na targach, konferencjach, kongresach, eventach oraz spotkaniach dyplomatycznych na terenie województwa kujawsko-pomorskiego i wielkopolskiego. Klientom indywidualnym oferujemy usługę cateringową podczas wydarzeń takich jak: wesela, komunie, chrzciny, urodziny oraz prywatne spotkania w domu czy garden party.
Obsługujemy cateringowo wydarzenia w regionie począwszy od małych spotkań, na dużych realizacjach dla kilkuset osób kończąc. Profesjonalna logistyka: zaplecza, wydawki, kuchnie, własny sprzęt, odpowiednia ilość obsługi daje gwarancje najwyższej jakości usług.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo menu: fit, eko, bezglutenowe, wegetariańskie, wegańskie, regionalne oraz tematyczne.
Alergeny
Lista wg Rozporządzenia (WE) nr 1169/2011
- Zboża zawierające gluten, tj. pszenica (w tym orkisz i pszenica khorasan), żyto, jęczmień, owies lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne, z wyjątkiem:
- syropów glukozowych na bazie pszenicy zawierających dekstrozę (1);
- maltodekstryn na bazie pszenicy (1);
- syropów glukozowych na bazie jęczmienia;
- zbóż wykorzystywanych do produkcji destylatów alkoholowych, w tym alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego;
- Skorupiaki i produkty pochodne;
- Jaja i produkty pochodne;
- Ryby i produkty pochodne, z wyjątkiem:
- żelatyny rybnej stosowanej jako nośnik preparatów zawierających witaminy lub karotenoidy;
- żelatyny rybnej lub karuku stosowanych jako środki klarujące do piwa i wina;
- Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne;
- Soja i produkty pochodne, z wyjątkiem:
- całkowicie rafinowanego oleju i tłuszczu sojowego(1)
- mieszaniny naturalnych tokoferoli (E306), naturalnego D-alfa-tokoferolu, naturalnego octanu D-alfa-tokoferolu, naturalnego bursztynianu D-alfa-tokoferolu pochodzenia sojowego;
- fitosteroli i estrów fitosteroli otrzymanych z olejów roślinnych pochodzenia sojowego;
- estru stanolu roślinnego produkowanego ze steroli olejów roślinnych pochodzenia sojowego;
- Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), z wyjątkiem:
- serwatki wykorzystywanej do produkcji destylatów alkoholowych, w tym alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego,
- laktitolu;
- Orzechy, tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzeszki pekan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), pistacje/orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia), a także produkty pochodne z wyjątkiem orzechów wykorzystywanych do produkcji destylatów alkoholowych, w tym alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego;
- Seler i produkty pochodne;
- Gorczyca i produkty pochodne;
- Nasiona sezamu i produkty pochodne;
- Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców;
- Łubin i produkty pochodne;
- Mięczaki i produkty pochodne.
(1) Oraz produkty pochodne, o ile obróbka, jakiej je poddano, najprawdopodobniej nie wpływa na zwiększenie alergenności, ocenionej przez właściwy organ w odniesieniu do produktu, z którego powstały.